fbpx
Frequente reizigersNieuwsOpmerkelijkVeiligheidVliegvelden

Düsseldorf Airport weer operationeel na beveiligingsincident

Düsseldorf Airport is weer operationeel nadat er vanmorgen om 07:00 uur drie personen via een nooddeur langs de beveiliging glipten. Hierop werden gates A, B en C ontruimd, zo meldt de luchthaven.

Nooddeur

Rond 7:00 uur deze ochtend konden drie passagiers via een nooddeur langs de beveiliging op het Düsseldorf Airport glippen. Hierdoor droeg de Bundespolizei op de gates te ontruimen en alle passagiers opnieuw te checken. Ook reizigers die al aan boord van hun vliegtuig waren moesten terug de luchthaven in en opnieuw gecontroleerd worden.

Open

Om 08:25 uur werden gates A en C weer geopend en om 09:00 uur gate B. Door de actie van de drie personen werden zo’n 6.500 reizigers getroffen. In totaal staan er voor vandaag 634 vluchten gepland die zo’n 75.000 passagiers vervoeren. Deze vluchten hebben vertragingen opgelopen.

Opgepakt

Inmiddels heeft de Duitse politie de drie personen gevonden en zijn er twee van de drie geïdentificeerd. Naar alle waarschijnlijkheid worden de personen niet opgepakt omdat ze de deur uit onwetendheid hebben geopend.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button