Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportZakelijke Reiziger

KLM schrapt tientallen vluchten wegens harde wind

KLM annuleert maandag 72 Europese vluchten in verband met de verwachtte harde wind. Bovendien zorgen werkzaamheden aan de Kaagbaan voor een beperkte capaciteit op de luchthaven.

Geel
Door de omstandigheden zullen naar verwachting alleen de Buitenveldertbaan en de Oostbaan in gebruik zijn. In de ochtend worden windstoten tot 83 kilometer per uur verwacht. Het KNMI heeft code geel afgegeven.

De Kaagbaan is sinds zondag 24 februari gesloten voor regulier onderhoud. Na maandag is de landingsbaan weer in gebruik, zo is de planning.

Controleren
KLM roept reizigers op de vluchtinformatie te volgen via de website. Ook voor vandaag moet volgens de maatschappij al rekening worden gehouden met mogelijke overlast. Schiphol adviseert passagiers te controleren of er vluchtwijzigingen zijn alvorens naar de luchthaven te komen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close