IncidentenNieuws

Maleisië wil zoektocht MH370 hervatten

Maleisië wil de zoektocht naar de verdwenen vlucht MH370 hervatten. Dat heeft de minister van transport zondag gezegd.

Voorstel
Voorwaarde is dat er bedrijven geïnteresseerd moeten zijn om een nieuwe zoekactie op touw te zetten. De minister roept bedrijven op om met voorstellen te komen voor een nieuwe poging. 

Aangespoeld
De afgelopen jaren is er tevergeefs gezocht naar het wrak van de verdwenen Boeing 777. Wel zijn er meerdere onderdelen aangespoeld aan de Afrikaanse kust, vermoedelijk van het toestel.

Mysterie
Vlucht MH370 wordt gezien als het grootste mysterie uit de luchtvaart. De vlucht van Kuala Lumpur naar Beijing, met aan boord 239 personen, verdween op 8 maart 2014 van de radar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/