AirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegvelden

Boeing vliegveld Paine Field nu open voor commerciële vluchten

Paine Field, het vliegveld waar ook de Boeing widebody-fabriek staat, is sinds 4 maart op en voor commerciële vluchten, zo meldt Alaska Airlines.

Open

De eerste commerciële vlucht van het Paine Field-Snohomish County Airport in Everett vertrok op maandag 4 maart naar Portland in de Amerikaanse staat Oregon. Alaska Airlines zou, onder normale omstandigheden, met ingang van 11 februari nieuwe routes lanceren vanaf Paine Field. Door de recente shutdown van de Amerikaanse regering waren de ambtenaren die de nieuwe routes moesten goedkeuren niet aan het werk. Hierdoor stelde Alaska de nieuwe services een maandje uit.

Routes

Vanuit het ‘Boeing vliegveld’ vliegt Horizon Air, de dochtermaatschappij van Alaska Airlines, met Embraer E175’s naar 8 binnenlandse bestemmingen, namelijk Las Vegas, Los Angeles, Orange County, Phoenix, Portland, San Diego, San Francisco, en San Jose.

Sneller

Andrew Harrison, hoofd marketing van Alaska Airlines zegt over de nieuwe vluchten: ‘vanuit Everett kunnen onze gasten gemakkelijker en sneller reizen naar acht geweldige West Coast-steden, en vervolgens doorvliegen naar bijna overal ter wereld met onze 15 partners die wereldwijd naar 900 bestemmingen vliegen.’

Eerste Alaska Airlines-vlucht op Paine Field ©Alaska Airlines

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/