AirlinesHistorische luchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

British Airways-A319 vliegt na 747 ook in retro-jasje | Video

British Airways heeft, na een Boeing 747 in een retro-jasje gestoken te hebben, nu ook een Airbus A319 een retro livery aangemeten, zo meldt de Britse maatschappij.

A319

De British Airways A319 is het tweede toestel dat een retro-livery opgespoten krijgt. De zogenoemde Heritage liverywordt op de Airbus gespoten met registratie G-EUPJ en is in het Ierse Shannon de verffabriek uitgerold.

BEA

De A319 heeft de livery van de voormalige short haul-maatschappij British European Airways (BEA) gekregen. De livery die het toestel aangemeten heeft gekregen, werd door BEA gebruikt in de jaren tussen 1959 en 1968. Gisteren is het toestel weer op Heathrow geland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/