fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Qatar Airways vernieuwt economy-producten | Video

Qatar Airways heeft op de reisbeurs ITB Berlin haar nieuwe economy-producten voorgesteld. De vernieuwde producten bestaan uit een nieuwe stoel en etenswaren, zo meldt de Qatarese luchtvaartmaatschappij.

Stoel

De rugleuning van de vernieuwde economy-stoel kan in een hoek van 19 graden achterover worden geheld. Daarnaast is er extra beenruimte, heeft het een 13,3 inch 4K scherm en een usb-aansluiting waarbij elektronische apparaten snel opgeladen kunnen worden.

Eten

Ook het eten wat in economy geserveerd wordt is aangepast. De plastic voorwerpen worden voor een groot deel vervangen voor biologisch afbreekbare of recyclebare producten. De keuze uit maaltijden zal groter zijn, net zoals de porties. De voorgerechten zullen 20 procenten groter zijn, de hoofdgerechten 25 procent en de desserts 25 procent.

Routes

Ook kondigde Qatar Airways zeven nieuwe routes aan die ze dit jaar zullen vliegen. De nieuwe bestemmingen bestaan uit Lissabon in Portugal, Malta, Rabat in Marokko, Langkawi in Maleisië, Davao in de Filipijnen, Izmir in Turkije en Mogadishu in Somalië.

Economy

In onderstaande video’s is te zien hoe de huidige economy van Qatar er uitziet en de toekomstige stoelen er uit zullen komen te zien. De eerste video is een flight report, de tweede een promofilm van de luchtvaartmaatschappij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button