fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

British Airways neemt first class onder handen

British Airways (BA) neemt de first class-cabine onder handen als onderdeel van een grotere investering in klantbeleving, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Investering

De algehele investering kost BA zo’n 6,5 miljard pond (7,56 miljard euro). Hieronder valt ook de verbeteringen van first class, waar passagiers met ingang van 31 maart gebruik kunnen maken van nieuwe amenities, menu’s en beddengoed. Zo krijgen de stoelen, als ze tot bed worden omgevormd, een schuimrubberen matrasje, fijn geweven beddengoed en ook een dekentje voor overdag.

First class

De vernieuwingen in first class omvatten nieuwe lounge-kledij voor mannen en vrouwen en amenity-kits met Britse huidverzorgingsproducten. Daarnaast worden de drankjes geserveerd in nieuwe glazen van de Britse glasblazer Dartington.

Menu’s

Die glazen krijgen de passagiers als zij het eten van de nieuwe menu’s voorgeschoteld krijgen. Reizigers kunnen à la carte gerechten kiezen. Ook wordt er een typische high tea aangeboden met een selectie van sandwiches, scone’s en gebakjes.

©British Airways

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button