AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

British Airways neemt first class onder handen

British Airways (BA) neemt de first class-cabine onder handen als onderdeel van een grotere investering in klantbeleving, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Investering

De algehele investering kost BA zo’n 6,5 miljard pond (7,56 miljard euro). Hieronder valt ook de verbeteringen van first class, waar passagiers met ingang van 31 maart gebruik kunnen maken van nieuwe amenities, menu’s en beddengoed. Zo krijgen de stoelen, als ze tot bed worden omgevormd, een schuimrubberen matrasje, fijn geweven beddengoed en ook een dekentje voor overdag.

First class

De vernieuwingen in first class omvatten nieuwe lounge-kledij voor mannen en vrouwen en amenity-kits met Britse huidverzorgingsproducten. Daarnaast worden de drankjes geserveerd in nieuwe glazen van de Britse glasblazer Dartington.

Menu’s

Die glazen krijgen de passagiers als zij het eten van de nieuwe menu’s voorgeschoteld krijgen. Reizigers kunnen à la carte gerechten kiezen. Ook wordt er een typische high tea aangeboden met een selectie van sandwiches, scone’s en gebakjes.

©British Airways

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close