fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsReviewsSchiphol AirportVideoVliegvelden

Star Alliance opent nieuwe lounge op Schiphol | Video

Star Alliance heeft op 7 maart haar nieuwe lounge op de derde etage, in de Schengen-zone, van Schiphol geopend. Up was er bij om een kijkje te nemen in de lounge.

Lounge

De lounge biedt ruimte aan 150 reizigers die tussen 05:30 uur in de ochtend tot 21:30 uur welkom zijn. De lounge beschikt over gratis wifi en een verschillende usb- en andere aansluitingen om elektronische apparaten op te laden. Verder beschikt de lounge over werkhoeken, een gezamenlijke werktafel, een bar, relaxhoek en wijnbar.

Keuken

De nieuwe Star Alliance lounge deelt de keuken met de naastgelegen Aspire lounge. Uit die keuken wordt het eten voor beide lounges bereid. Vanaf vrijdag 8 maart is de Star Alliance lounge open voor reizigers, de Aspire lounge is al open. Hoe de nieuwe lounge van Star Alliance en die van buurman Aspire eruit ziet is in onderstaande video te zien.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button