fbpx
Eindhoven AirportNieuwsNL Nieuws

Eindhoven: extra retourvlucht per dag

Op Eindhoven Airport komt komende zomer ruimte voor gemiddeld iets meer dan één extra retourvlucht per dag. De luchthaven heeft de slotcoördinator laten weten 400 slots over te hebben uit de winterperiode.

Overgeheveld

Die slots worden overgeheveld naar de zomer. Voor een retourvlucht zijn twee slots nodig. Dat komt er dus op neer dat er komende zomerperiode ruimte is voor één extra vlucht per dag. De zomer loopt van 31 maart tot 26 oktober.

63

In totaal zijn er voor de zomerperiode 26.400 slots beschikbaar. Dat komt overeen met 63 vluchten per dag.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button