Eindhoven AirportNieuwsNL nieuws

Eindhoven: extra retourvlucht per dag

Op Eindhoven Airport komt komende zomer ruimte voor gemiddeld iets meer dan één extra retourvlucht per dag. De luchthaven heeft de slotcoördinator laten weten 400 slots over te hebben uit de winterperiode.

Overgeheveld

Die slots worden overgeheveld naar de zomer. Voor een retourvlucht zijn twee slots nodig. Dat komt er dus op neer dat er komende zomerperiode ruimte is voor één extra vlucht per dag. De zomer loopt van 31 maart tot 26 oktober.

63

In totaal zijn er voor de zomerperiode 26.400 slots beschikbaar. Dat komt overeen met 63 vluchten per dag.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close