Eindhoven AirportNieuwsNL nieuws

Eindhoven: extra retourvlucht per dag

Op Eindhoven Airport komt komende zomer ruimte voor gemiddeld iets meer dan één extra retourvlucht per dag. De luchthaven heeft de slotcoördinator laten weten 400 slots over te hebben uit de winterperiode.

Overgeheveld

Die slots worden overgeheveld naar de zomer. Voor een retourvlucht zijn twee slots nodig. Dat komt er dus op neer dat er komende zomerperiode ruimte is voor één extra vlucht per dag. De zomer loopt van 31 maart tot 26 oktober.

63

In totaal zijn er voor de zomerperiode 26.400 slots beschikbaar. Dat komt overeen met 63 vluchten per dag.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button