fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Loganair breidt netwerk in Verenigd Koninkrijk verder uit

De Schotse regionale luchtvaartmaatschappij Loganair breidt in het derde kwartaal van dit jaar het netwerk in het Verenigd Koninkrijk verder uit, zo meldt Ch-aviation.

Carlisle

Het netwerk van Loganair wordt uitgebreid met drie nieuwe routes. Met ingang van 4 juli vliegt de maatschappij vanuit Carlisle in het noorden van Engeland naar Belfast en Dublin in Ierland en Londen Southend in Engeland.

Saab

De regionale vlieger zal met een Saab 340b vijf keer per week tussen het Engelse Carlisle, Belfast en de Ierse hoofdstad Dublin vliegen. Met eenzelfde type vliegtuig wordt ook vier keer per week de route Carlisle – Londen Southend gevlogen.

2018

In eerste instantie zou de maatschappij al in 2018 de nieuwe routes uitvoeren, maar omdat het toentertijd niet op tijd de benodigde certificatie’s kon krijgen is de lancering van de routes uitgesteld naar juli van dit jaar.

1993

De laatste keer dat er vliegtuigen via een gezette dienstregeling het Carlisle Lake District Airport aandeden was in het jaar 1993. Een kwart eeuw later verbindt Loganair het vliegveld met commerciële vluchten weer met andere delen van het Verenigd Koninkrijk.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button