AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Emirates voert aantal vluchten naar Londen Stansted op

Luchtvaartmaatschappij Emirates voert het aantal vluchten naar Londen Stansted op met een dagelijkse extra vlucht, zo meldt de Londense luchthaven.

Vluchten

Met ingang van 1 juli van dit jaar zal Emirates twee keer per dag tussen Londen Stansted en Dubai vliegen. Beide vluchten worden met een Boeing 777 uitgevoerd die plaats biedt aan 354 personen. Zo zijn er 6 first class-suites, 42 businessclass-plaatsen en 306 stoelen in economy.

Stansted

‘De aankondiging dat Emirates de capaciteit op haar Dubai-dienst zal verdubbelen is fantastisch nieuws voor passagiers en is een blijk van vertrouwen in zowel Londen Stansted Airport als het oosten van Engeland. Sinds de eerste dag is deze route enorm populair bij passagiers die rechtstreeks naar Dubai vliegen, maar ook profiteren van de 150 verdere verbindingen die beschikbaar zijn vanaf die hub. De aankondiging van vandaag is een bewijs van de stijgende vraag naar meer langeafstandsdiensten vanuit Stansted’, aldus Ken O’Toole, ceo van de Londense luchthaven.

Verenigd Koninkrijk

De tweede dagelijkse vlucht naar Londen Stansted brengt het totale aantal wekelijkse vluchten voor Emirates naar het Verenigd Koninkrijk naar 140; zes diensten per dag vanaf Heathrow, drie dagelijkse vluchten vanuit Londen Gatwick en Manchester, twee dagelijkse vluchten vanuit Birmingham, Glasgow en Londen Stansted en een dagelijkse dienst vanuit Newcastle en Edinburgh.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button