AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol AirportVliegvelden

Level stationeert begin april drie A321’s op Schiphol

Prijsvechter Level stationeert met ingang van 6 april drie Airbus A321’s op Schiphol. Daarmee wordt het de tweede basis voor LEVEL in Europa, zo meldt de IAG-maatschappij.

Basis

In januari bevestigde Level al aan Up dat ze een basis zouden openen op Schiphol. “We kunnen bevestigen dat we voornemens zijn een nieuwe short-haul basis op Amsterdam Airport Schiphol openen”, laat de woordvoerder namens Level weten. “We zijn nog in gesprek met personeel en vakbonden.” Hij wilde nog niet zeggen hoeveel toestellen op Schiphol worden gestationeerd, noch naar welke bestemmingen zal worden gevlogen.

Bestemmingen

Nu meldt Level wel hoeveel toestellen en naar welke bestemmingen ze vanaf Schiphol vliegen. De drie Airbus A321’s, met elk 210 plaatsen in economy, zullen passagiers vanuit de Amsterdamse luchthaven, met ingang van 6 april, naar Rome en Wenen vliegen. Een dag later volgt de derde route, namelijk naar Londen. In de komende maanden worden nog andere routes aan het netwerk toegevoegd, namelijk Barcelona, Lissabon, Milaan Malpensa en Fuerteventura.

Vluchten

Level zal vanaf Amsterdam met ingang van 6 april twee keer per dag naar Rome vliegen, één keer per dag naar Wenen en vanaf 7 april twee keer per dag naar Londen. Op 15 juni wordt er één keer per week naar Fuerteventura gevlogen, op 16 juni zes keer per week naar Lissabon en vanaf 15 augustus vliegt Level één keer per dag naar Barcelona en Milaan.

Schiphol

Krassimir Tanev, de algemeen directeur van Level zegt: “Amsterdam is een van de belangrijkste hubs in Europa. Een basis op Amsterdam Airport Schiphol bleek de beste optie voor onze uitbreidingsplannen. Dit zal de positie van Level in Europa versterken en hierbij bouwen we voort op de succesvolle opening van onze hub in Wenen vorig jaar. Wij bieden Nederlandse zaken- en vakantiereizigers betaalbare vluchten naar populaire Europese bestemmingen.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button