AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Swiss introduceert nieuwe premium economy

Lufthansa-dochter Swiss introduceert vanaf de lente in 2021 een nieuwe premium economy-klasse op de Boeing 777-300ER’s van de Zwitserse maatschappij, zo meldt Swiss.

Premium economy

De nieuwe premium economy voor Swiss zal op de ‘triple sevens’ van de maatschappij geplaatst worden. Er worden dan 24 premium economy-plaatsen gecreëerd, waar de reizigers voor meer ruimte en comfort kunnen kiezen.

Stoelen

Zo zullen de stoelen in premium economy 10 procent wijder zijn dan een ‘gewone’ stoel. Ook is de pitch 20 procent groter en kan de stoel 25 procent verder naar achteren worden geheld. In totaal zullen de 24 stoelen in een 2-4-2 configuratie in de 777’s geplaatst worden.

Prijskaartje

De installatie van de premium economy-stoelen op de tien Boeing 777-300ER’s van Swiss, zal de Zwitserse maatschappij zo’n 40 miljoen Zwitserse frank kosten, oftewel zo’n 34,74 miljoen euro.

A340

Vorige week zette Swiss haar eerste vernieuwde A340 in. De gemoderniseerde A340 beschikt nu onder andere over WiFi en een beter entertainment systeem, waardoor er weer door de gehele vloot een uniform product is. Swiss heeft aangegeven dat de A340 nog enkele jaren mee zal gaan en zal worden ingezet op zowel medium- als longhaul routes.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close