AirlinesOverig nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Ukraine International breidt vloot uit

Ukraine International heeft haar vloot uitgebreid met de eerste Embraer E195 van de maatschappij. Zo meldt de Oekraïense airline met de basis in Kiev.

Uitbreiding

Met de komst van de eerste Embraer E195 voor Ukraine International wordt de vloot uitgebreid naar 39 toestellen. De E195 biedt ruimte aan 116 passagiers verdeeld over twee klassen, namelijk businessclass en economy. In de loop van dit jaar ontvangt de maatschappij nog een tweede E195.

Vloot

De nieuwe E195 is het zesde vliegtuig van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer in de vloot van Ukraine International. Het heeft al vijf E190’s in dienst. Andere vliegtuigen in de vloot zijn 24 Boeing 737-800’s, vier 737-900’s, drie Boeing 767-300’s en drie ‘triple sevens’.

Triple seven

De derde triple seven, een 777-200ER, werd in augustus vorig jaar aan de vloot toegevoegd. Het toestel, met registratie UR-GOC, biedt ruimte aan 361 passagiers verdeeld over businessclass, premium economy en economy. Het toestel is, net zoals de vorige twee, geleased van AerCap.

E195 ©Ukraine International
Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button