fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Dublin Airport en Ryanair bereiden zich voor op St. Patrick’s Day

Ierland, en daarmee ook het Dublin Airport en de Ierse prijsvechter Ryanair, maken zich op voor het St. Patrick”s Day-weekend, zo melden beide bedrijven.

Dublin Airport

Het Dublin Airport verwacht zo’n 350.000 reizigers die tijdens het weekend van en naar Dublin zullen vliegen. In beide terminals voorziet de luchthaven entertainment zoals traditionele dansers en een koor van kinderen uit Scoil en Duinnínigh.

Ryanair

Bij Ryanair zijn ze ook in de St. Patrick’s Day-stemming. De Ierse maatschappij heeft uitgerekend dat zij komend weekend zo’n 6.000 passagiers met de naam Patrick vervoeren, waarvan 1.300 op de dag zelf. Ryanair vervoert zo’n 70.000 mensen naar Ierland, waarvan de meeste uit het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland komen.

St. Patrick

Op zondag 17 maart is het officieel St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. De Ieren vieren dan het leven van de beschermheilige van het land, Sint Patricius. Hij bekeerde in de vijfde eeuw de Ieren tot het christendom en introduceerde het klavertje drie als nationaal symbool voor het land.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button