AirlinesFrequente reizigerNieuwsOpmerkelijkVliegvelden

Dublin Airport en Ryanair bereiden zich voor op St. Patrick’s Day

Ierland, en daarmee ook het Dublin Airport en de Ierse prijsvechter Ryanair, maken zich op voor het St. Patrick”s Day-weekend, zo melden beide bedrijven.

Dublin Airport

Het Dublin Airport verwacht zo’n 350.000 reizigers die tijdens het weekend van en naar Dublin zullen vliegen. In beide terminals voorziet de luchthaven entertainment zoals traditionele dansers en een koor van kinderen uit Scoil en Duinnínigh.

Ryanair

Bij Ryanair zijn ze ook in de St. Patrick’s Day-stemming. De Ierse maatschappij heeft uitgerekend dat zij komend weekend zo’n 6.000 passagiers met de naam Patrick vervoeren, waarvan 1.300 op de dag zelf. Ryanair vervoert zo’n 70.000 mensen naar Ierland, waarvan de meeste uit het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland komen.

St. Patrick

Op zondag 17 maart is het officieel St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. De Ieren vieren dan het leven van de beschermheilige van het land, Sint Patricius. Hij bekeerde in de vijfde eeuw de Ieren tot het christendom en introduceerde het klavertje drie als nationaal symbool voor het land.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/