fbpx
KLMLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsVideo

Time-lapse Friday: Met KLM-747 van Schiphol naar Curaçao

Deze week in Time-lapse Friday vliegt de kijker mee met een Boeing 747 van KLM. De ‘Queen of the Skies’ vertrekt op Schiphol, landt op St. Maarten en vliegt vanuit daar door naar de eindbestemming Curaçao.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button