AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Ryanair vliegt in hoogseizoen vaker van VK naar Alicante

Ryanair zal ik het hoogseizoen vaker vanuit het Verenigd Koninkrijk (VK) naar Alicante vliegen, dat meldt de Ierse prijsvechter.

Hoogseizoen

De extra vluchten vanuit het VK naar Alicante zullen tussen juli en september van dit jaar uitgevoerd worden. Ryanair zal dan het aantal vluchten verhogen vanuit Birmingham, Bournemouth, Bristol, Liverpool en Londen Stansted.

Vluchten

Zo wordt het aantal vluchten respectievelijk verhoogd naar twee keer per dag, vijf keer per week, twaalf keer per week, elf keer per week en zestien keer per week. ‘Met het weer dat warmer wordt, is dit het perfecte moment om een zomervakantie te plannen en Ryanair is verheugd om extra vluchten naar Alicante vanuit Birmingham, Bournemouth, Bristol Liverpool en Londen Stansted te lanceren voor juli, augustus en september 2019’, aldus de Ierse luchtvaartmaatschappij.

Allicante

De Spaanse badplaats heeft één vliegveld; El Altet, maar wordt vaak de luchthaven van Alicante-Elche genoemd. Het vliegveld ligt op 9 kilometer ten zuidwesten van Alicante en werd op 4 mei 1967 geopend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close