Air France-KLMNieuwsTrans-Atlantisch

Codeshare routes Air France-KLM en Virgin Atlantic bekend

Nadat Air France-KLM en Virgin Atlantic eerder deze maand hun codeshare-overeenkomst ondertekenden zijn nu de betreffende routes bekend. Ook Delta Air Lines zal voor KLM en Air France vluchten vanuit het VK naar Noord-Amerika uitvoeren, zo meldt routesonline.

Routes

Air France-KLM passagiers kunnen vanaf 31 maart op de volgende routes reizen met Virgin Atlantic:

Belfast – Orlando
Glasgow – Orlando
London Gatwick – Orlando
London Heathrow – Atlanta
London Heathrow – Boston
London Heathrow – Las Vegas
London Heathrow – Los Angeles
London Heathrow – Miami
London Heathrow – New York JFK
London Heathrow – Newark
London Heathrow – San Francisco
London Heathrow – Seattle
London Heathrow – Washington Dulles

De KLM routes waar Virgin reizigers op kunnen overstappen werden eerder al bekendgemaakt.

Delta

Ook Delta Air Lines zal voor KLM en Air France vluchten vanuit het VK naar Noord-Amerika uitvoeren. ‘Delta bouwt voort op haar succesvolle samenwerkingsverbanden met Air France, KLM en Virgin Atlantic, waardoor klanten van deze luchtvaartmaatschappijen meer gelegenheid krijgen om op de trans-Atlantische routes van Delta te vliegen”. “Air France en KLM-klanten krijgen extra opties om of non-stop, of via het Verenigd Koninkrijk met Delta naar de VS te vliegen’, aldus KLM.

Tags

Florimond de Rooy

Redacteur. Florimond heeft een passie voor luchtvaart en is al van jongs af aan actief in de general aviation. Naast zijn werkzaamheden bij Up in the Sky studeert Florimond aan de Universiteit Leiden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button