737 MAXNieuws

Eerste zwarte doos Ethiopian Airlines uitgelezen

Het BEA, de Franse luchtvaartautoriteit, heeft gisteren bekend gemaakt dat de data van de cockpit voice recorder (CVR) van Ethiopian airlines succesvol is gedownload en is overgedragen aan het Ethiopische onderzoeksteam.

Onbeluisterd

Het BEA geeft aan het geluidsfragment niet beluisterd te hebben, die taak is aan het Ethiopische onderzoeksteam. Vandaag wordt het werk aan de flightdatarecorder, de zwarte doos die alle vluchtgegevens opslaat, voortgezet.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Florimond de Rooy

Redacteur. Florimond heeft een passie voor luchtvaart en is al van jongs af aan actief in de general aviation. Naast zijn werkzaamheden bij Up in the Sky studeert Florimond aan de Universiteit Leiden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close