fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

KLM vliegt komende zomer met Stobart Air E195

In de komende zomerperiode vliegt een geleasete Stobart Air Embraer E195 voor KLM tussen Amsterdam en verschillende Europese steden, zo blijkt uit het boekingssysteem van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Vluchten

De volgende vluchten worden door Stobart Air uitgevoerd voor de KLM met een Embaer E195.

  • Met ingang van 31 maart, √©√©n keer per week op zondag tussen Amsterdam en Brussel.
  • Met ingang van 31 maart, twee keer per dag, tussen Amsterdam en Dublin.
  • Met ingang van 31 maart, zes keer per week (en zeven keer per week in juli en augustus) tussen Amsterdam en Oslo.
  • Met ingang van 1 april, √©√©n keer per dag, tussen Amsterdam en Norwich.
  • Met ingang van 6 april, √©√©n keer per week op zaterdag, tussen Amsterdam en Basel/Mulhouse (behalve in juli en augustus niet).

Overeenkomst

Begin februari liet KLM desgevraagd aan Up weten dat ze een overeenkomst met Stobart Air hebben gesloten om verschillende vluchten uit te voeren.

Stobart Air

Vorig jaar stak Stobart Air, onderdeel van Stobart dat ook eigenaar is van Londen Southend, 25 miljoen euro in de airline, nam zestig mensen aan en voegde drie Embraer 195’s toe aan de vloot. Stobart Air heeft Dublin als thuisbasis. Ook voert het vluchten uit voor Aer Lingus, British Airways en Flybe.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button