Editors choiceNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVideo

Uitbreiding P3 Schiphol officieel geopend | Video

De uitbreiding van de overdekte parkeergarage P3 op Schiphol is op maandag 18 maart officieel geopend. Up was bij de ceremonie aanwezig.

Verdubbeling

Het aantal parkeerplaatsen van de overdekte parkeergarage P3 is bijna verdubbeld dankzij de gerealiseerde uitbreiding. Waar er voorheen 2.650 auto’s konden parkeren is er nu ruimte voor 5.000 auto’s. Met een elektrische auto werd het lint ‘doorgeknipt’ ter opening van de garage.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button