Editors choiceNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVideo

Uitbreiding P3 Schiphol officieel geopend | Video

De uitbreiding van de overdekte parkeergarage P3 op Schiphol is op maandag 18 maart officieel geopend. Up was bij de ceremonie aanwezig.

Verdubbeling

Het aantal parkeerplaatsen van de overdekte parkeergarage P3 is bijna verdubbeld dankzij de gerealiseerde uitbreiding. Waar er voorheen 2.650 auto’s konden parkeren is er nu ruimte voor 5.000 auto’s. Met een elektrische auto werd het lint ‘doorgeknipt’ ter opening van de garage.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close