AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

British Airways lanceert derde route naar Saudi-Arabië

British Airways (BA) meldt dat het met ingang van 1 december van dit jaar de derde route naar Saudi-Arabië zal openen. Damman wordt de nieuwe bestemming voor de Britse maatschappij.

Damman

Dammam is een kuststad gelegen in de Perzische golf op een uurtje rijden van Bahrein. Het wordt de eerste directe vlucht sinds jaren vanuit Londen naar Dammam. De laatste vlucht die BA naar Dammam uitvoerde dateert alweer van maart 2002.

Bahrein

De vlucht zal het hele jaar door, iedere dag, door British Airways met een Boeing 777-200 uitgevoerd worden. Vanuit Heathrow Terminal 5 vliegt de ‘triple seven’ via Bahrein naar Dammam. Nu nog worden reizigers met een limousine vanuit Bahrein naar Dammam gereden, vanaf 1 december vliegt de 777 vanuit Bahrein door naar Saudi-Arabische kuststad.

Vijf

Volgens de Britse maatschappij is Dammam één van de vijf nieuwe long haul-bestemmingen die dit jaar aan het BA-netwerk worden toegevoegd. Na Dammam komen daar ook nog Pittsburg en Charleston in de VS bij, Osaka in Japan en Islamabad in Pakistan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/