AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Ethiopian Airlines voegt Istanboel toe aan netwerk

Ethiopian Airlines voegt de Turkse stad Istanboel toe aan haar netwerk. De Ethiopische luchtvaartmaatschappij voert met ingang van 1 april de vluchten uit, zo meldt de airline.

Istanboel

Met ingang van 1 april zal Ethiopian Airlines drie keer per week tussen Addis Ababa, de hoofdstad van Ethiopië, en Istanboel vliegen. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt de route door de maatschappij gevlogen. Istanboel wordt de 19e Europese bestemming voor Ethiopian.

Crash

Op 10 maart van dit jaar stortte Ethiopian Airlines-vlucht ET302 neer vlak nadat het was vertrokken. De Boeing 737 MAX 8 had 159 inzittenden aan boord, waarvan niemand de crash overleefde. Het toestel is neergestort in de buurt van Bishoftu, Ethiopië. Dat ligt op zo’n 50 kilometer van het vliegveld. Volgens Aviation Safety Network was het weer goed met meer dan 10 kilometer zicht en een paar wolken op 2500 voet. 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button