fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Parijs Orly verandert terminal-namen | Video

De luchthaven Parijs Orly heeft de namen van haar terminals, Orly Sud en Orly Ouest, met ingang van 19 maart, veranderd. Dat meldt het Franse vliegveld.

1-2-3-4

Met ingang van 19 maart zullen de reizigers die via Parijs Orly vliegen niet meer uit hoeven kijken naar de namen Orly Sud en Orly Ouest op hun tickets. Vanaf nu worden de terminals aangeduid met cijfers, namelijk 1 tot en met 4. Hoe dat is zijn werking gaat wordt in onderstaande video uitgelegd.

Boarding

Ook is er 80.000 vierkante meter aan ruimte bijgekomen tussen de vroegere terminals zuid en west. Hier kunnen reizigers nu zelf inchecken, is er een grotere security-afdeling en een nieuw bagagesysteem. Door al deze maatregelen kunnen er meer reizigers via Orly vliegen en kunnen ze zich sneller door het vliegveld bewegen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button