Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Parijs Orly verandert terminal-namen | Video

De luchthaven Parijs Orly heeft de namen van haar terminals, Orly Sud en Orly Ouest, met ingang van 19 maart, veranderd. Dat meldt het Franse vliegveld.

1-2-3-4

Met ingang van 19 maart zullen de reizigers die via Parijs Orly vliegen niet meer uit hoeven kijken naar de namen Orly Sud en Orly Ouest op hun tickets. Vanaf nu worden de terminals aangeduid met cijfers, namelijk 1 tot en met 4. Hoe dat is zijn werking gaat wordt in onderstaande video uitgelegd.

Boarding

Ook is er 80.000 vierkante meter aan ruimte bijgekomen tussen de vroegere terminals zuid en west. Hier kunnen reizigers nu zelf inchecken, is er een grotere security-afdeling en een nieuw bagagesysteem. Door al deze maatregelen kunnen er meer reizigers via Orly vliegen en kunnen ze zich sneller door het vliegveld bewegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close