AirlinesEditors choiceNieuwsNL nieuwsProfessionalVeiligheid

Delta-vlucht naar Amsterdam wijkt uit naar IJsland

Delta-vlucht DL178 van Portland naar Amsterdam is deze ochtend uitgeweken naar IJsland wegens een medisch noodgeval, zo bevestigt een Delta-woordvoerster desgevraagd aan Up.

Uitwijken

Vlucht DL178 van Delta Air Lines vertrok gisteravond rond 22:30 uur Nederlandse tijd vanuit Portland aan de westkust van de Verenigde Staten naar Amsterdam. Negen uur en drie kwartier later landde de Boeing 767-300ER in Reykjavik op het Keflavik Airport wegens een medisch noodgeval aan boord.

Opgevangen

‘De vlucht werd opgewacht door medisch personeel en de klant werd naar een lokaal ziekenhuis gebracht. Het vliegtuig vervolgde, nadat de passagier van uit het toestel was gehaald, zijn reis naar Amsterdam. Delta verontschuldigt zich bij de klant voor het eventuele ongemak’, aldus de Delta-woordvoerster.

Amsterdam

Om kwart over acht Nederlandse tijd vertrok het vliegtuig vanuit IJsland weer richting Amsterdam. Daar landt het toestel, een Boeing 767-300ER van 22,5 jaar oud, naar verwachting rond 10:40 uur Nederlandse tijd.

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button