fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Lufthansa vliegt vanuit München naar nieuwe zomerbestemmingen

Met ingang van komende april zal Lufthansa haar zomernetwerk vanuit de München-hub verder uitbreiden, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Routes

Vanuit Müchen zal Lufthansa naar zeven nieuwe Europese bestemmingen vliegen. Zo voert de Duitse maatschappij met ingang van 9 april, met een Bombardier CRJ900, voor de eerste keer vluchten tussen München en Straatsburg uit. Deze route wordt 5 keer per week gevlogen. Een andere short haul-bestemming wordt Rostock in het noorden van Duitsland. Daar wordt vanaf 1 mei tweemaal per dag met een CRJ900 vanuit München naar gevlogen.

Strand

Aan het zomernetwerk vanuit München worden ook wat steden aan een strand toegevoegd. Zo wordt er vanaf 12 april met een Airbus A320 naar Alicante gevlogen, vanaf 13 april met een A319 naar Tivat in Montenegro, vanaf 25 mei met een CRJ900 naar Biarritz en met eenzelfde vliegtuig vanaf diezelfde datum naar Rijeka in Kroatië. Een dag later, op 26 mei, wordt er ook iedere zondag met een CRJ900 naar het Italiaanse Rimini gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button