fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Icelandair vliegt vaker vanuit Brussel naar IJsland

Icelandair zal in de zomermaanden vaker vanuit Brussel naar IJsland vliegen. In totaal zal er 10 keer per week tussen de Belgische en IJslandse hoofdstad gevlogen worden, zo meldt de maatschappij.

Vluchten

In de periode tussen 17 mei en 17 september vliegt Icelandair tien keer per week vanuit het Brussels Airport naar Keflavíkurflugvöllur, oftewel Reykjavik Airport. Daarmee komen er drie extra vluchten bovenop de huidige dagelijkse vlucht tussen beide steden.

Extra

‘De dagelijkse vlucht Brussel – Reykjavik, met vertrek om 14.00 uur, wordt tijdens de zomermaanden uitgebreid met vluchten op dinsdag, vrijdag en zaterdag met vertrek om 17.15 uur. Andersom wordt de dagelijkse vlucht Reykjavik – Brussel met vertrek om 07.40 uur uitgebreid met vluchten op dinsdag, vrijdag en zaterdag met vertrek om 11.10 uur’, aldus Icelandair.

Boeing 737 MAX 9

Icelandair heeft eind februari een Boeing 737 MAX 9 in haar vloot opgenomen. Het toestel biedt ruimte aan 154 passagiers waarvan er 16 in businessclass kunnen plaatsnemen, 12 in premium economy en 126 in economy. Het toestel wordt met CFM LEAP-1B motoren aangedreven.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button