fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Laudamotion verbindt komende winter Charleroi met Wenen

Laudamotion, onderdeel van Ryanair verbindt komende winter Charleroi met de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, zo meldt het Brussels South Charleroi Airport (BSCA).

Vluchten

Met ingang van 27 oktober zal Laudamotion zes keer per week vanuit Charleroi naar Wenen vliegen. De vluchten worden met een Airbus A320 uitgevoerd waar 180 passagiers in economy kunnen plaatsnemen. Met de route naar Wenen wordt Oostenrijk het 54e land dat verbonden wordt met het vliegveld van Charleroi.

Vijfde

Patrick Lambrechts, ad interim-ceo van Brussels South Charleroi Airport, is blij met het feit dat Laudamotion een van de partnerluchtvaartmaatschappijen van de luchthaven wordt. “We mogen blij zijn met dit nieuws. Laudamotion wordt de vijfde luchtvaartmaatschappij die in minder dan drie jaar op onze luchthaven verwelkomd wordt. Deze komst bevestigt onze aantrekkelijkheid en versterkt onze diversificatiestrategie. Daarnaast biedt de route Brussel-Charleroi – Wenen ons de mogelijkheid om BSCA te verbinden met een belangrijke internationale hub en een stad met veel troeven”, aldus Lambrechts.

Maatschappijen

Naast Laudamotion telt BSCA nog acht andere partnermaatschappijen, namelijk Ryanair, Wizz Air, Pegasus Airlines, TUI fly, Air Corsica, Belavia, Air Belgium en Air Algérie.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button