fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Laudamotion verbindt komende winter Charleroi met Wenen

Laudamotion, onderdeel van Ryanair verbindt komende winter Charleroi met de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, zo meldt het Brussels South Charleroi Airport (BSCA).

Vluchten

Met ingang van 27 oktober zal Laudamotion zes keer per week vanuit Charleroi naar Wenen vliegen. De vluchten worden met een Airbus A320 uitgevoerd waar 180 passagiers in economy kunnen plaatsnemen. Met de route naar Wenen wordt Oostenrijk het 54e land dat verbonden wordt met het vliegveld van Charleroi.

Vijfde

Patrick Lambrechts, ad interim-ceo van Brussels South Charleroi Airport, is blij met het feit dat Laudamotion een van de partnerluchtvaartmaatschappijen van de luchthaven wordt. “We mogen blij zijn met dit nieuws. Laudamotion wordt de vijfde luchtvaartmaatschappij die in minder dan drie jaar op onze luchthaven verwelkomd wordt. Deze komst bevestigt onze aantrekkelijkheid en versterkt onze diversificatiestrategie. Daarnaast biedt de route Brussel-Charleroi ā€“ Wenen ons de mogelijkheid om BSCA te verbinden met een belangrijke internationale hub en een stad met veel troeven”, aldus Lambrechts.

Maatschappijen

Naast Laudamotion telt BSCA nog acht andere partnermaatschappijen, namelijk Ryanair, Wizz Air, Pegasus Airlines, TUI fly, Air Corsica, Belavia, Air Belgium en Air AlgƩrie.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button