AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Virgin Atlantic vliegt voor het eerst naar Zuid-Amerika

Virgin Atlantic zal volgend jaar voor het eerst vluchten lanceren vanuit Londen naar Zuid-Amerika, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Brazilië

In het jaar 2020 zal Virgin Atlantic een nieuwe route aan haar netwerk toevoegen. Namelijk de route tussen Londen Heathrow en São Paulo in Brazilië. De vluchten zullen dagelijks door de maatschappij worden uitgevoerd.

Vluchten

Die dagelijkse vluchten worden door Virgin uitgevoerd met Boeing 787 Dreamliners, waarin reizigers kunnen plaatsnemen in drie klassen; business, premium economy en economy.

Groeifase

Juha Jarvinen, uitvoerend vice-president bij Virgin Atlantic zegt over de nieuwe route: ‘2019 markeert het begin van een nieuwe groeifase voor Virgin Atlantic terwijl we werken om de meest geliefde reisorganisatie te worden. São Paulo is een ongelooflijke kans voor ons bedrijf en we zijn erg verheugd om voor de eerste keer naar een gloednieuw continent te vliegen.’

KLM

Virgin Atlantic heeft begin maart de eerste codeshare-overeenkomst gesloten met Air France, KLM en Delta. De routes die Virgin op zich neemt zijn die vanuit het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close