AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Nieuwe Deense airline vliegt eind juni voor het eerst

De nieuwe Deense luchtvaartmaatschappij Great Dane Airlines zal de eerste vlucht op 21 juni uitvoeren, zo blijkt uit boekingssysteem van de nieuwe maatschappij.

Eerste

Great Dane Airlines zal de eerste vlucht op 21 juni vanuit de basis op de luchthaven van Aalburg uitvoeren naar de hoofdstad van Ierland; Dublin. Per week wordt er, met een geleasete Embraer E190, twee keer tussen Aalburg en Dublin gevlogen.

Tweede

Naar de tweede bestemming, de Schotse hoofdstad Edinburgh, wordt ook twee keer per week gevlogen. De eerste vlucht naar die bestemming wordt op 24 juni uitgevoerd.

Derde

Naar de derde en laatste bestemming van Great Dane Airlines wordt er één keer per week met de geleasete E190 gevlogen. Die bestemming ligt aan de Zuid-Franse kust, namelijk Nice.

Great Dane

De nieuwe Deense maatschappij, die de naam van de hondensoort Deense dog draagt, zal vanuit Aalborg Lufthavn, op zo’n 7 kilometer gelegen van de stad in het noorden van Denemarken, vluchten uitvoeren. Hiermee wil de maatschappij Denemarken beter verbinden met de rest van Europa.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close