AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Wizz Air lanceert nieuwe route naar Eindhoven

Wizz Air breidt haar netwerk vanuit de Poolse stad Krakau verder uit met zes nieuwe bestemmingen, waaronder de Brabantse stad Eindhoven, zo meldt de Hongaarse prijsvechter.

Eindhoven

Met ingang van 17 september vliegt Wizz Air drie keer per week tussen Krakau en Eindhoven. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zet de maatschappij een Airbus A321 op de route tussen beide steden.

Uitbreiding

Wizz Air breidt haar basis op het vliegveld van Krakau met ingang van 1 augustus verder uit met twee nieuwe A321’s. De eerste komt op 1 augustus en de andere wordt in september op het vliegveld van Krakau geplaatst, waarmee het totaal aantal gestationeerde A321’s op drie uitkomt.

Europa

Los van de nieuwe route naar Eindhoven komen er ook nog vijf andere routes naar steden in Europa bij. Zo vliegt Wizz vanaf augustus naar Rome Fiumicino en Turijn in Italië en in september naar Tel Aviv, Reykjavik en Birmingham. Vanaf dan vliegt Wizz 746.000 stoelen vanuit Krakau naar 18 verschillende bestemmingen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close