AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegvelden

Finnair verbindt Los Angeles met Helsinki

Finnair verbindt vanaf 31 maart Los Angeles met Helsinki. Daarmee wordt het de vijfde stad in de VS die rechtstreeks met de hoofdstad van Finland verbonden is, zo meldt het LAX-vliegveld.

LAX

De eerste vlucht tussen Los Angeles en Helsinki zal op zondag 31 maart plaatsvinden. Met die vlucht wordt LAX één van de vijf Amerikaanse vliegvelden dat rechtstreeks verbonden is met Helsinki. Het is tevens de eerste keer dat de twee steden door een directe vlucht met elkaar verbonden worden.

A350

‘Finnair vliegt al bijna 50 jaar naar de Verenigde Staten en we zijn erg blij om ons Noord-Amerikaanse netwerk uit te breiden met een nieuwe route van Helsinki naar Los Angeles, vliegend in onze nieuwe Airbus A350’, aldus Kati Kaivonen, hoofd van Noord-Amerika bij Finnair. ‘De route bedient zowel zakenreizigers als vakantiegangers die Scandinavië en Europa willen verkennen door gebruik te maken van ons netwerk van meer dan 100 bestemmingen.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/