fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Finnair verbindt Los Angeles met Helsinki

Finnair verbindt vanaf 31 maart Los Angeles met Helsinki. Daarmee wordt het de vijfde stad in de VS die rechtstreeks met de hoofdstad van Finland verbonden is, zo meldt het LAX-vliegveld.

LAX

De eerste vlucht tussen Los Angeles en Helsinki zal op zondag 31 maart plaatsvinden. Met die vlucht wordt LAX één van de vijf Amerikaanse vliegvelden dat rechtstreeks verbonden is met Helsinki. Het is tevens de eerste keer dat de twee steden door een directe vlucht met elkaar verbonden worden.

A350

‘Finnair vliegt al bijna 50 jaar naar de Verenigde Staten en we zijn erg blij om ons Noord-Amerikaanse netwerk uit te breiden met een nieuwe route van Helsinki naar Los Angeles, vliegend in onze nieuwe Airbus A350’, aldus Kati Kaivonen, hoofd van Noord-Amerika bij Finnair. ‘De route bedient zowel zakenreizigers als vakantiegangers die Scandinavië en Europa willen verkennen door gebruik te maken van ons netwerk van meer dan 100 bestemmingen.’

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button