fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigen

Airbus A340-600 in dienst bij Maltese verhuuder

Maleth-Aero, een Maltese verhuurder van vliegtuigen voor onder andere charters, staat op het punt om haar eerste Airbus A340-600 in gebruik te nemen.

Etihad
Het toestel, de 9H-PGS, biedt plaats aan 32 businessclass-passagiers en 276 personen in de economyclass. De Airbus rolde tien jaar geleden de fabriekshal uit en vloog de afgelopen jaren in dienst van Etihad Airways.

Maleth neemt over een maand een tweede A340-600 in gebruik, zo maakte de maatschappij bekend. Het bedrijf is gespecialiseerd in ACMI-diensten en charter services. Zo kunnen de toestellen voor korte en lange perioden bij klanten worden ingezet.

Tot dusver vloog Maleth alleen met 737’s en een E145.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button