fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsSchiphol AirportVliegtuigen

Tweede Schiphol-route voor Delta A350

Er komt op Schiphol een tweede route bij voor de Airbus A350 van Delta Air Lines. In het najaar wordt het vliegtuigtype naast Detroit ook ingezet op Atlanta. Dat is op te maken uit het boekingssysteem van de maatschappij.

A330
Delta zet de A350-900 van 1 september tot 26 oktober dagelijks in op de verbinding, vlucht DL70/71. Momenteel wordt nog de A330-300 ingezet op de route.

De Amerikaanse carrier vliegt driemaal per dag tussen Amsterdam en Atlanta. De twee andere vluchten worden in de periode met een A330 uitgevoerd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button