AirlinesNieuwsProfessional

ATW roept Europese airline uit tot beste van de wereld

Het tijdschrift Air Transport World (ATW) heeft voor het eerst in 14 jaar een Europese airline uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van de wereld.

Lufthansa

Lufthansa is door ATW als beste airline van de wereld in 2019 gekozen. Het is hiermee de eerste keer in 14 jaar dat een Europese luchtvaartmaatschappij die prijs mee naar huis mag nemen. Lufthansa-topman Carsten Spohr nam de award in New York in ontvangst.

Beste

‘Lufthansa is een sterk merk met een ongelooflijke erfenis, een groot klantenbestand met uitzonderlijk loyale frequent flyers, een groot innovatievermogen dat we vooral gebruiken voor digitalisering. En een feit dat niet kan worden gedupliceerd: we hebben de beste vliegtuigmedewerkers in de wereld’, aldus Spohr.

Toewijding

‘De prijs erkent de ongelooflijke transformatie van dit bedrijf en de toewijding van het managementteam en de medewerkers’, aldus ATW-hoofdredacteur Karen Walker.

Uitbreiding

Ook liet Spohr aan aanwezige journalisten weten dat Lufthansa voor de toekomstige vlootvernieuwing zowel naar de Airbus A320neo, als de Boeing 737 MAX kijkt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/