fbpx
Frequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Brussels Airport voegt 3 zomerroutes aan netwerk toe

Vanaf het Brussels Airport kan er met ingang van 31 maart naar nieuwe zomerbestemmingen gevlogen worden via de routes die aan het netwerk zijn toegevoegd, zo meldt de Brusselse luchthaven.

Bestemmingen

De drie nieuwe bestemmingen die aan het zomernetwerk van Brussels Airlines worden toegevoegd zijn Pisa in Italië, Amman in Jordanië en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. Ryanair neemt de eerste twee bestemmingen voor haar rekening en Tuifly de derde.

Verruimd

Daarnaast laat de luchthaven weten dat ‘voor sommige bestemmingen de keuze verder is verruimd vanaf 31 maart. Zo zal Ryanair drie keer per week naar Gerona vliegen en, sinds afgelopen winter, eveneens drie keer per week naar Marrakesh. airBaltic biedt dan weer elke week drie vluchten naar Tallinn. De maatschappij TAP Air Portugal zal wekelijks 14 vluchten naar Porto uitvoeren. De verbinding met Boedapest wordt verzorgd door LOT Polish Airlines, met 12 vluchten per week. Tot slot blijft Brussels Airlines vier keer per week naar Kiev vliegen, net als deze winter.’

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button