fbpx
Editors choiceNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheidVideoVliegvelden

Zwanenburgbaan ondergaat groot onderhoud | Video

De Zwanenburgbaan op Schiphol ondergaat van 11 maart tot 21 april groot onderhoud. Up liep een ochtend mee over de baan om een kijkje te nemen bij de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Tijdens het groot onderhoud aan de Zwanenburgbaan vernieuwt Schiphol het asfalt, markeringen, verlichting en bekabeling. Waar mogelijk wordt baanverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting. Schiphol voert de werkzaamheden uit in samenwerking met Heijmans. Zo’n 200 medewerkers werken in verschillende ploegen 24 uur per dag om te zorgen dat de Zwanenburgbaan niet langer dan strikt noodzakelijk buiten gebruik is.

Werkzaamheden Schiphol ©Roel Diender

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button