Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuws

KLM heeft helft nieuwe Boeing 737’s binnen

KLM heeft inmiddels twee van haar vier nieuwe Boeing 737-800’s ontvangen. De tweede landde donderdag aan het eind van de ochtend op Schiphol, zo laat een woordvoerster van KLM desgevraagd weten.

Boeing

De eerste nieuwe landde 20 maart, de maatschappij verwacht de laatste twee volgende maand. Daarmee wordt de Boeing-vloot van KLM uitgebreid naar 54.

Vloot

In september vorig jaar meldde Up in the Sky dat KLM de vloot zou uitbreiden met vier extra Boeing 737’s. Toen bestond de KLM-vloot van 737’s uit exact vijftig. Waarvan vijf B737-900’s, 27 boeing 737-800’s (nu 29) en nog achttien B737-700’s. Voor de kortere afstand beschikt KLM ook over 49 Embraers. 

Handbagage

De nieuwe Boeings voor KLM zijn uitgerust met grotere bagagebakken voor handbagage, liet de maatschappij eerder weten. “KLM luistert naar de signalen van de passagiers.” Op drukke vluchten is niet altijd voldoende ruimte voor de handbagage die de passagiers meenemen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close