fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air breidt Oekraïens netwerk verder uit

Wizz Air breidt haar netwerk vanuit de Oekraïense hoofdstad Kiev verder uit met één nieuwe bestemming, zo meldt de Hongaarse prijsvechter.

Kiev

Wizz Air voegt een nieuwe bestemming toe aan het netwerk vanuit Kiev, namelijk de Duitse stad Leipzig. De eerste vlucht zal op 5 juli uitgevoerd worden. De vluchten tussen Kiev en Leipzig worden vanaf dan op maandag en vrijdag uitgevoerd. Het wordt de 29e bestemming waar Wizz vanuit Kiev naar vliegt.

Oekraïne

Voor het Oekraïense netwerk van Wizz betekend de route naar Leipzig dat ze vanaf 5 juli naar 45 verschillende bestemmingen in 13 landen vliegen. In de eerste drie maanden van 2019 vervoerde de maatschappij bijna 450.000 reizigers van en naar Oekraïne.

Eindhoven

Eerder deze maand kondigde Wizz Air ook een nieuwe route vanuit het Poolse Krakau aan naar Eindhoven. Met ingang van 17 september vliegt Wizz Air drie keer per week tussen Krakau en Eindhoven. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zet de maatschappij een Airbus A321 op de route tussen beide steden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button