Lelystad AirportNieuwsNL nieuwsOpleidingPilotenProfessionalTransavia

Transavia airline pilot programme van start | Video

De vliegopleiding van Transavia, het Transavia airline pilot programme genaamd, is op 28 maart officieel van start gegaan op Lelystad Airport. Up was bij de ceremonie aanwezig.

Opleiding

De opleiding neemt 20 maanden in beslag en leert de studenten om te vliegen in een Boeing 737 door middel van theorie, simulator-trainingen en vluchten met Blackshape-vliegtuigen. De maatschappij kondigde eind november vorig jaar aan een eigen vliegopleiding te lanceren, om zichzelf te verzekeren van voldoende vliegers in de nabije toekomst. Volgens Transavia gaat het daarbij om een betaalbare opleiding. Zelf investeert Transavia 25.000 euro in de opleiding van elke toekomstige piloot voor de maatschappij

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/