fbpx
Lelystad AirportNieuwsNL NieuwsPiloten en CrewProfessionalTransavia

Transavia airline pilot programme van start | Video

De vliegopleiding van Transavia, het Transavia airline pilot programme genaamd, is op 28 maart officieel van start gegaan op Lelystad Airport. Up was bij de ceremonie aanwezig.

Opleiding

De opleiding neemt 20 maanden in beslag en leert de studenten om te vliegen in een Boeing 737 door middel van theorie, simulator-trainingen en vluchten met Blackshape-vliegtuigen. De maatschappij kondigde eind november vorig jaar aan een eigen vliegopleiding te lanceren, om zichzelf te verzekeren van voldoende vliegers in de nabije toekomst. Volgens Transavia gaat het daarbij om een betaalbare opleiding. Zelf investeert Transavia 25.000 euro in de opleiding van elke toekomstige piloot voor de maatschappij

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button