Naast het nieuwsOpmerkelijk

British Airways error fare: enorm prijsverschil

Error fares, voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Zoals een tijdje geleden bij Cathay Pacific, voor nog geen tiende van de prijs in first class. British Airways had ook een error fare, alleen was dit in het voordeel van de maatschappij, zo’n 3 miljoen pond.

Debbie Andrioli wilde met haar partner en drie kinderen op vakantie naar Mexico. Normaal zo’n 800 tot 900 pond per persoon op de BA website. Na invullen van de gegevens kwam het totaalbedrag: ruim 3 miljoen pond.

https://twitter.com/SFC_Debs/status/1108368920241672192

Andrioli vond het wat duur, en stuurde een tweet met een knipoog naar de topman van BA, Alex Cruz; of er nog wat te onderhandelen viel. Cruz reageerde niet, maar de marketingafdeling van BA wel: “We willen altijd dat onze klanten een million dollar feeling krijgen van onze vakanties. Gelukkig hoeft niemand zoveel te betalen om dat gevoel te krijgen”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/