fbpx
AirlinesNieuws

‘Delta ontvangt eerste A330neo volgende maand’

Delta Air Lines zal de eerste A330-900 in mei ontvangen. Dat meldt Flightglobal, na een bezoek aan de Airbusfabrieken. Airbus’ topman van het A330neo programma zegt dat de maatschappij “eind april of begin mei” het eerste toestel ontvangt.

Glimlach

Met een glimlach zegt hij het fantastisch te vinden dat de toestellen vanaf de hub in Seattle worden ingezet, de thuisbasis van Boeing. Delta vliegt vanaf daar in eerste instantie naar Tokyo Narita, Shanghai en Seoul. Er staan 35 neo’s in bestelling voor Delta.

Klassen

Aan boord komen 281 stoelen in vier klassen. Er komen 29 Delta One suites, de businessclass met afsluitbare deur. Daarachter staan 28 premium economystoelen. Vervolgens zijn er 56 economy comfortstoelen, met extra beenruimte. Tenslotte zijn er 168 main cabinstoelen, economyclass. De twee laatstgenoemden staan in 2-4-2 opstelling. Premium economy komt in 2-3-2. En de Delta One in 1-2-1.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button