fbpx
AirlinesNaast het nieuws

Gategourmet wisselt van eigenaar

Cateraar gategourmet wisselt van eigenaar. Het Chinese HNA group verkoopt het bedrijf aan een investeerder.

Cateraar

Moederbedrijf gategroup is de grootste luchtvaartcateraar ter wereld. Ook op Schiphol is het bedrijf actief. HNA verkoopt haar 100 procentaandeel aan RRJ Investment uit Singapore. HNA is het moederbedrijf van onder andere Hainan Airlines.

Investering

RRJ is na de verkoop de enige aandeelhouder. Volgens het persbericht is RRJ gericht op lange termijninvesteringen. Naast RRJ heeft een andere Singaporese investeerder, Temasek, ook een belang in gategroup.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button