Editors choiceLelystad AirportLiefhebberNaast het nieuwsVideoVideo opmerkelijk

Luchtacrobatiek boven Lelystad | Video

Tijdens de opening van de Transavia-vliegopleiding mochten enkele gelukkigen plaatsnemen in een BlackShape Prime. De mannen van vliegles.nl namen Up mee de lucht in voor wat luchtacrobatiek boven Lelystad. Hoe dat er aan toe ging is hieronder te bekijken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close