fbpx
Editors choiceLelystad AirportLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Luchtacrobatiek boven Lelystad | Video

Tijdens de opening van de Transavia-vliegopleiding mochten enkele gelukkigen plaatsnemen in een BlackShape Prime. De mannen van vliegles.nl namen Up mee de lucht in voor wat luchtacrobatiek boven Lelystad. Hoe dat er aan toe ging is hieronder te bekijken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Roel Diender

Senior editor. Roel is afgestudeerd in Antwerpen als journalist. Terug in Nederland kwam hij bij Up terecht en dompelt zich sindsdien onder in de wereld van vliegtuigen, luchthavens en alles wat met deze dynamische sector te maken heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button