fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigen

Tweede ANA A380 rolt uit fabriek

De tweede A380 voor All Nippon Airlines is uit de sluitfabriek van Airbus gerold. Net als de eerste A380 heeft ook deze superjumbo een opvallend kleurenschema.

Het toestel is emerald groen en geïnspireerd op de heldere wateren van de oceaan rond Hawaii. Op 1 juli wordt de A380 in gebruik genomen en zal vliegen tussen Tokyo Narita en Honolulu. ANA heeft één A380 in gebruik en ontvangt er nog twee. De laatste volgt in 2020. Over twee weken zal de cabine van de A380’s worden onthuld.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button