fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Amerikaanse airlines hebben last van computerstoring

De Federal Aviation Authority (FAA) waarschuwt via Twitter dat verschillende Amerikaanse airlines te kampen hebben met computerstoringen. 

Southwest

Southwest Airlines zou als gevolg daarvan vliegtuigen aan de grond hebben gehouden. Ook United Airlines, JetBlue, Alaska en Delta Air Lines zouden volgens de FAA gevolgen ondervinden.

Gewicht

De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt dat Southwest haar vliegtuigen enige tijd aan de grond hield omdat het via de systemen geen essentiële informatie kreeg over onder andere het gewicht aan boord.

Delta

Delta meldt dat het ging om een kortstondig probleem. “We verwachten geen annuleringen als gevolg hiervan en we werken hard om de vertragingen weg te werken.”

AA

American Airlines laat weten dat het probleem bij AeroData ligt en dat verschillende maatschappijen hier hinder van ondervinden, waaronder ‘een aantal regionale carriers van AA’. In de loop van de middag (Europese tijd, red.) meldde de FAA dat het probleem zou zijn opgelost.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button