fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Stakingen Belgische luchtverkeersleiding ten einde

De periode van stakingen bij de Belgische luchtverkeersleiding lijkt voorbij. De vakbonden gaan met de directie van Skeyes, voorheen Belgocontrol, om de tafel.

Conflict
Er woedt al tijden een arbeidsconflict tussen de vakbonden ACV-Transcom, ABVV-ACOD en VSOA, en het bestuur van de overheidsinstantie. Middels een persbericht is duidelijk gemaakt dat de acties worden opgeschort en dat tegelijkertijd een communicatiestop in werking treedt. Dit om “de bemiddeling zo sereen mogelijk te laten verlopen en alle kansen te geven op succes.”

Voor passagiers betekent de aankondiging een einde van een lange periode aan overlast. Ook voor de drukke paasperiode werd gevreesd voor acties.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button