fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol AirportTransavia

Transavia springt in IJslandse WOW-gat

Transavia springt in het IJslandse gat dat WOW Air heeft laat vallen nadat die maatschappij alle activiteiten staakte. Dat heeft Transavia bekendgemaakt.

Schiphol

De dochtermaatschappij van KLM vliegt vanaf 5 juli drie keer per week van Schiphol naar Reykjavik. 

WOW

ā€œTransavia springt hiermee in het gat dat valt doordat WOW Air de vluchten naar de hoofdstad van IJsland noodgedwongen heeft moeten stakenā€, zo zegt Transavia. De vluchten worden uitgevoerd op de maandag, woensdag en vrijdag. 

Frequentie 

Op termijn gaat de frequentie omhoog , zo stelt Transavia in het vooruitzicht. ā€œHiermee speelt zij in op de groeiende vraag van passagiers naar IJsland en het staken van de vluchten door WOW Air.ā€ Transavia vliegt vanaf 27 mei ook naar het IJslandse Akureyride.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button