AirlinesFrequente reizigerNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutes

Brussels Airlines eenmalig met A330 naar Frankfurt

Brussels Airlines zal op 18 juli van dit jaar eenmalig met een Airbus A330-200 tussen Brussel en Frankfurt vliegen, zo blijkt het uit boekingssysteem van de maatschappij.

Tomorrowland

De reden voor deze eenmalige vlucht is het jaarlijkse dance-festival Tomorrowland in Boom. Op de speciale Tomorrowland-vlucht worden de reizigers al in de stemming gebracht met een dj aan boord. Vorig jaar vloog fotograaf Ewout Pahud de Mortagnes mee op deze feestvlucht.

Bezoekers

De samenwerking tussen Brussels Airlines en het festival begon in 2011. vorig jaar vervoert de maatschappij 11.571 mensen naar het festival. Zij kwamen met 240 vluchten vanaf 83 verschillende luchthavens. Ook heeft Brussels Airlines een A320 met een speciale Tomorrowland-livery in haar vloot.

©Brussels Airlines

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/