fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsOpmerkelijkRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines eenmalig met A330 naar Frankfurt

Brussels Airlines zal op 18 juli van dit jaar eenmalig met een Airbus A330-200 tussen Brussel en Frankfurt vliegen, zo blijkt het uit boekingssysteem van de maatschappij.

Tomorrowland

De reden voor deze eenmalige vlucht is het jaarlijkse dance-festival Tomorrowland in Boom. Op de speciale Tomorrowland-vlucht worden de reizigers al in de stemming gebracht met een dj aan boord. Vorig jaar vloog fotograaf Ewout Pahud de Mortagnes mee op deze feestvlucht.

Bezoekers

De samenwerking tussen Brussels Airlines en het festival begon in 2011. vorig jaar vervoert de maatschappij 11.571 mensen naar het festival. Zij kwamen met 240 vluchten vanaf 83 verschillende luchthavens. Ook heeft Brussels Airlines een A320 met een speciale Tomorrowland-livery in haar vloot.

©Brussels Airlines

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button