fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes voor partners Delta en Korean Air

Delta Air Lines lanceert samen met partner Korean Air twee nieuwe routes over de grote oceaan met ingang van 12 april, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Seoul

De eerste route tussen de VS en Korea zal op 12 april vertrekken van Minneapolis/St. Paul naar Seoul-Incheon. De vlucht naar Seoul wordt de tweede trans-Pacifische vlucht voor Delta vanaf de luchthaven van Minneapolis. De Amerikaanse airline vliegt al naar Tokio-Haneda vanaf daar.

777

De nieuwe vlucht tussen Minneapolis en Seoul wordt met een vernieuwde Boeing 777-200ER uitgevoerd. In de vernieuwde cabine kunnen 296 passagiers plaatsnemen, waarvan 28 in Delta’s ‘One Suites’, 48 in premium economy en 220 in economy.

Osaka

De tweede route over de grote oceaan vertrekt, ook op 12 april, van Seattle naar Osaka in Japan. Op deze route zet Delta een Boeing 767-300ER in. Daar is ruimte voor 222 passagiers, waarvan er 25 in businessclass kunnen plaatsnemen, 29 in premium economy en 171 in economy.

Toevoegingen

De twee nieuwe Delta-vluchten, samen met de service die Korean Air tussen Boston en Seoul vanaf 12 april uitvoert, zijn de eerste toevoegingen aan het partnernetwerk sinds de joint venture in mei 2018 van start ging.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button