fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes voor partners Delta en Korean Air

Delta Air Lines lanceert samen met partner Korean Air twee nieuwe routes over de grote oceaan met ingang van 12 april, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Seoul

De eerste route tussen de VS en Korea zal op 12 april vertrekken van Minneapolis/St. Paul naar Seoul-Incheon. De vlucht naar Seoul wordt de tweede trans-Pacifische vlucht voor Delta vanaf de luchthaven van Minneapolis. De Amerikaanse airline vliegt al naar Tokio-Haneda vanaf daar.

777

De nieuwe vlucht tussen Minneapolis en Seoul wordt met een vernieuwde Boeing 777-200ER uitgevoerd. In de vernieuwde cabine kunnen 296 passagiers plaatsnemen, waarvan 28 in Delta’s ‘One Suites’, 48 in premium economy en 220 in economy.

Osaka

De tweede route over de grote oceaan vertrekt, ook op 12 april, van Seattle naar Osaka in Japan. Op deze route zet Delta een Boeing 767-300ER in. Daar is ruimte voor 222 passagiers, waarvan er 25 in businessclass kunnen plaatsnemen, 29 in premium economy en 171 in economy.

Toevoegingen

De twee nieuwe Delta-vluchten, samen met de service die Korean Air tussen Boston en Seoul vanaf 12 april uitvoert, zijn de eerste toevoegingen aan het partnernetwerk sinds de joint venture in mei 2018 van start ging.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button